Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Velkommen til vår  hjemmeside for Mobil™ i Norge

Enten du er ute etter drivstoff, motorolje  eller industrielle smøremidler, kan du stole på at smøremidlene fra Mobil sørger for å holde alle hjulene i gang.

Mobil fortsetter å utvikle nye produkter og løsninger innen smøremidler for å bidra til å møte kravene fra dagens kunder.

motorolje for biler
Mobil™ kan tilby en rekke produsentgodkjente motoroljer og bilpleieprodukter for biler, inkludert verdens ledende helsyntetiske motorolje Mobil 1™.
 
 
Looble industrielle produktvelger
I mer enn hundre år har Mobilprodusert svært avanserte smøremidler til industrimaskiner. Denne satsingen på nyskaping har ledet til Mobil SHC™, vår fremste produktlinje av vitenskapelig konstruert syntetisk olje med høy ytelse. Og nå er LoobleSM her, den nye industrielle produktvelgeren, som gjør det lettere å velge et industrielt smøremiddel, basert på fabrikatet og modellen til ditt utstyr.
motorolje for tunge kjøretøy
MobilDelvac™ har spesialisert seg i smøreoljer for tunge maskiner i mer enn 80 år. År etter år, tiår etter tiår, har eiere, operatører og flåter satt sin tillit til Mobil Delvac. Mobil Delvac-teknologien er valgt av mange av verdens største produsenter av motorer for store lastebiler.

Oljevelger

Finn riktig Mobil™-olje for kjøretøyet ditt

Teknisk kundeservice

Ta kontakt enten ved å bruke Kontakt Oss-skjemaet eller ved å ringe:
800 36 926