Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
Høyere effektivitet

Høyere effektivitet

Finn de riktige smøremidlene for din bransje ved å bruke følgende lenker.

 

Finn nærmeste distributør

Finn din nærmeste 
distributør

Industriell produktvelger

Finn riktig smøremiddel 
til ditt industrielle bruksområde

By Industry

I mer enn 100 år har Mobil opprettholdt et uovertruffent rykte for å være leverandør av markedsledende smøremidler med dyptgående industriekspertise, programmer og verktøy for å føre kundenes utstyr opp til nye produktivitetsnivåer. Fiun ut hvordan vi kan hjelpe deg med å få produktiviteten til å ta av.

Marine Products

Som en ledende leverandør av maritime smøremidler, beskytter ExxonMobil Marine motorene og utstyret i noen av verdens viktigste flåter til havs. Vi kan hjelpe deg med å drive flåten mer effektivt og kostnadseffektivt.

ExxonMobil Aviation

Vi kan tilby den nyeste generasjonen av syntetiske turbinoljer, hydraulikkoljer og smørefett for fly, for flyselskaper og andre luftfartskunder. Vi kan også tilby en portefølje av andre luftfartsrelaterte produkter. ExxonMobil Aviation, verdens ledende leverandør av jetdrivstoff, tilbyr produkter og tjenester med jevn og høy kvalitet over hele kloden.

ExxonMobil Petrochemicals

ExxonMobil Chemical er en produsent og global leverandør av et bredt utvalg petrokjemiske produkter.

Signum oljeanalyse

Vårt hypermoderne program — som er skreddersydd spesielt for å overvåke kritiske indikatorer i brukt olje basert på spesifikasjoner fra ledende utstyrsprodusenter og internasjonale standarder — leverer kunnskapen du trenger for å få en bedre forståelse av selskapets smøremidler og utstyr.

Petroleum Specialities

Vi er en av verdens største leverandører av baseoljer, voks, hvit olje og asfalt (bitumen). Vårt fokus på produktkvalitet, tilgjengelighet og pålitelighet vil hjelpe deg med å oppnå en mer effektiv leverandørkjede og sikre driften.