oil-splash

Hvor langt kan vitenskapen ta deg?

Mobil 1™ avansert helsyntetisk motorolje transformeres på molekylært nivå for å levere enestående ytelse til motoren din. Det er skjønnhet i form, design og påføring. Det er motoren din, videreutviklet.

Harmonisk samarbeid

Mobil 1™ motorolje består av mange typer olje. Den avanserte, helsyntetiske blandingen er et formular av høypresterende syntetiske baseoljer som jobber sammen for å bidra til å forhindre slam og forkalkning, redusere slitasje og kontrollere nedbrytningen av olje. Det er slik Mobil 1™ motorolje gjør at motoren forblir som ny.

Utskiftningshastighet

Innen motorsport må utskiftningen skje raskt. Motorer forventes å tåle tusenvis av kilometer under krevende, varierte forhold. Mobil 1-teknologien er sentral for å hjelpe team innen motorsport å flytte grensene, og dette er direkte knyttet til den beste ytelsen på veien. Den avanserte formelen i Mobil 1™ motorolje tilpasser seg motorens varierende forhold for å levere enestående ytelse.

Oppstart ved frysetemperaturer

Motoren din er sårbar ved oppstart. Det er da den trenger at oljen fortsatt flyter godt. Kaldt vær kan få motorolje til å flyte for sakte, eller ikke flyte i det hele tatt. Mobil 1™ motorolje flyter i temperaturer så lav som -40 grader, slik at bilen får den smøringen den trenger umiddelbart ved oppstart.

Bruk ved høye temperaturer

En lang kjøretur. Glohete sommerdager. Trafikk som går i rykk og napp. Under slike forhold blir motoren din varm. Denne ekstreme varmen kan gjøre at vanlige motoroljer oksiderer, tykner og danner rester som kan påvirke motorens ytelse. Mobil 1™ motorolje gir enestående ytelse ved opptil 200 grader – selv i turboladede motorer.

Testet og bevist

Mobil 1™ motorolje er testet i laboratoriet og bevist på veien. Ingeniørene våre kjører kontinuerlig et program med prøvetaking og analyser av produktet for å sikre ytelsesevnene. Mobil 1™ ytelse betyr kraftig slitasjevern, oppstart i kalde forhold, høy ytelse ved varme temperaturer og uovertruffen renslighet i motoren.
 • engine start stop button

  Mobil 1™ for moderne motorer

  Motoren utgjør en komplisert helhet. Den består av mange bevegelige deler, som arbeider under varierende temperatur og belastning. Oljen må beskytte motoren mot slitasje og korrosjon, samt redusere opphopning av smuss og avleiringer. Mobil Super™ er en serie motoroljer, som er utviklet for å gi bedre beskyttelse under ulike forhold.

  Finn ut mer
 • car side hybrid caption

  Hybridkjøretøy

  Finn ut mer om de forskjellige typene hybridkjøretøy og hvordan Mobil 1™ motorolje beskytter de drivstoffeffektive utformingene.

  Finn ut mer
 • highway aerial view

  Stop-start-systemer

  Finn ut hvordan stopp-start-systemer fungerer og få resultatene fra Mobil 1™ motorolje i testing av kjøretøy med ekstrem stopp-start.

  Finn ut mer
 • red and silver machine

  Turboladere vs. overladere

  Man finner både turboladere og overladere i moderne motorer, men bare én av dem leverer ekstra effekt og bedre drivstoffeffektivitet.

  Finn ut mer
 • car driving in snowy forest

  Mobil 1™ beskytter mot ekstreme forhold

  Motoren din er sårbar ved oppstart. Derfor kan det ha stor betydning at du velger riktig motorolje.

  Finn ut mer
 • 4 silver mechanisms

  Hvordan bidrar Mobil 1™ til å beskytte motoren din?

  Kjemien i flaskene har en reell betydning for ytelse og beskyttelse.

  Finn ut mer
 • mobil 1 engine guarantee

  Mobil 1™-motorgaranti

  Mobil 1™ Engine Oil Guarantee - Holder motoren din i gang som ny.

  Finn ut mer