MAN lastebilolje og MAN bussolje

Lastebiler, tungtransportkjøretøy og andre kommersielle kjøretøy fra MAN kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle MAN-spesifikasjonene. Enten du er ute etter en olje til MAN-lastebiler eller til MAN-traktorer finnes det et omfattende utvalg Mobil Delvac-oljer du kan sette din lit til.

MAN M 3477-godkjente oljer

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 er en helsyntetisk dieselmotorolje med lavt SAPS-innhold som er godkjent av MAN fordi den oppfyller oljespesifikasjonen MAN M 3477, og tilbyr muligheter for både bedre drivstofføkonomi og lengre oljeskiftintervaller.

MAN M 3477, MAN M 3575& MAN M 3271-1 godkjente oljer

Mobil Delvac™ XHP ESP 10W-40 er en syntetisk olje med lavt SAPS-innhold og MAN M 3477-godkjenning. Den tilbyr avansert beskyttelse av motoren og utslippssystemet.

MAN M 3277-godkjente oljer

Mobil Delvac 1™ SHC 5W-40 er en svært høytytende syntetisk dieselmotorolje som er godkjent av MAN for oppfyllelse av oljespesifikasjonen MAN M 3277. Den tilbyr lang avløpskapasitet og lang motorlevetid for dieselmotorer som opererer i krevende bruksområder.

Mobil Delvac™ XHP Extra 10W-40 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje som er godkjent av MAN for oppfyllelse av oljespesifikasjonen MAN M 3277. Den er utformet for å gi lange oljeskiftintervaller i moderne dieselmotorer som opererer i krevende bruksområder, både på og utenfor veien.

Bruk «Hvilken olje»-verktøyet vårt til å finne ut hvilken olje som er riktig for ditt kommersielle MAN-kjøretøy.

MAN M 3377-godkjente oljer

Mobil Delvac™ XHP Ultra 5W-30 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje med MAN M3377-godkjenning. Den tilbyr fremragende beskyttelse og drivstofføkonomi for moderne tunge dieselmotorer som brukes i krevende bruksområder på veien.

Bruk ‘Hvilken olje’ -verktøyet vårt til å finne ut hvilken olje som er den rette for ditt kommersielle MAN-kjøretøy.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Delvac 1™?

Helsyntetiske oljer som Mobil Delvac 1™ sirkulerer lettere gjennom MAN-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Delvac 1™ begynner også å virke raskere, så motoren når topp driftseffektivitet fortere. Begge disse fordelene betyr at kjøretøyparken din med lette eller tunge kjøretøy kan kjøre flere kilometer per liter drivstoff, slik at du sparer penger på diesel.

Hvordan støtter Mobil Delvac™ mine Euro IV- eller Euro V-overholdende MAN-motorer?

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 og Mobil Delvac™ XHP ESP 10W-40 med beskyttelse av utslippssystemet inneholder avanserte tilleggsstoffer som er utformet av eksperter for å bidra til lengre levetid og opprettholdt effektivitet for systemet for reduksjon av utslipp, som MAN Dieselpartikkelfilter (DPF). DPF brukes til å oppfylle utslippskravene i Euro IV- og og Euro V-utslippsstandardene, og produkter som opprettholder DPF-ets effektivitet støtter også Euro VI-utslippsgrensene fra 2014/2015.

Hvordan finner jeg riktig olje til mitt kommersielle MAN-kjøretøy?

Det er viktig at du bruker riktig olje i lastebilen eller det lette kommersielle kjøretøyet ditt, slik at du kan overholde MAN-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Delvac-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok påvirker ikke produsentgarantien fra MAN. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.
 • blurry-lorry-driving

  Mobil Delvac™ produkter

  Det finnes et Mobil Delvac™-smøremiddel for alle behov i en dieselmotor, fra oljer for tyngre maskiner til smørefett og kjølevæsker.

  Finn ut mer
 • Pouring oil

  Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

  Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

  Finn ut mer
 • line of trucks parked

  Ekspertinnsikt

  Mobil Delvac™ er førstevalget blant eiere/operatører og flåter. Finn ut hva de sier om våre produkter.

  Finn ut mer
 • Row of trucks

  Oljer sortert etter kjøretøysprodusent

  Mobil Delvac™ har innhentet mer enn 2,000 utstyrsgodkjenninger fra mer enn 300 originale utstyrsprodusenter.

  Finn ut mer