Our Mobil Offer

Mobil™ for bilbransjen

Samarbeid med Mobil™, så gir vi deg en skreddersydd løsning for smøremiddel som gir økt lønnsomhet.
 • Mechanics under car

  Verkstedeier

  Dagens forbrukere beholder kjøretøyene sine lenger og er mer klar over hvor viktig det er å gjennomføre regelmessig vedlikehold for å forlenge kjøretøyets levetid. Dette medfører et økt press for verkstedeiere som må levere rask service med høy kvalitet. Samarbeid med oss for å levere en kundeopplevelse som fremmer kundelojalitet.

  Finn ut mer om Verkstedeier
 • Mechanic under car

  Bilmekaniker

  Ettermarkedet for biler er i endring, og legger mer press på mekanikere om å levere tjenester av høy kvalitet. Vi har verktøyene du trenger for å kunne tilby raskere og mer effektivt oljeskift, service eller reparasjon som overgår kundenes forventninger.

  Finn ut mer om Bilmekaniker
 • white vans parked

  Administrator av kjøretøypark

  Økonomisk press, miljøansvar, juridiske forpliktelser og utvikling i teknologi har en enorm innvirkning på administrasjon av kjøretøyparker. Gjennom et partnerskap med Mobil™ kan du dra nytte av en omfattende smøremiddelløsning som gjør det enklere for kjøretøyparkadministratorer å håndtere disse utfordringene.

  Finn ut mer om Administrator av kjøretøypark
 • Man in grey hoodie choosing oil

  Butikk/salg av bildeler

  Alle kunder bruker kjøretøyet sitt forskjellig, og det betyr at kravene til olje varierer. Når du samarbeider med oss tilbyr vi skreddersydde løsninger for smøremidler som bidrar til å oppfylle kundenes behov og øke lønnsomheten din.

  Finn ut mer om Butikk/salg av bildeler