mechanic under car

Bilmekaniker

Ettermarkedet for biler gjennomgår dramatiske endringer i takt med den teknologiske innovasjonen og økende kundeforventninger. Disse endringene har forvandlet måten forbrukere, lastebil- og varebilsjåfører, verkstedeier og leverandører ser på kjøretøy, pågående vedlikehold og måten forretninger gjennomføres.

Disse endringene påvirker også mekanikere fordi kunder forventer raskere service. Det er også økt press på deg for å levere overordnet kvalitet, og det vil si at hverdagen din blir enda travlere og mer hektisk. Dette er spesielt sant med tanke på at stadig flere eiere beholder kjøretøyene sine lenger, noe som kan gjøre det vanskeligere for deg å finne egnede deler og smøremidler for eldre modeller.

Mobil™ er et av de mest kjente og tiltrodde smøremiddelmerkene i verden. Vi tilbyr en helhetlig løsning for personlige og kommersielle kjøretøy med våre serier Mobil 1™, Mobil Super™ og Mobil Delvac™. Vi mener at vårt omdømme når det gjelder ytelse, innovasjon og ekspertise betyr at våre produkter er et utmerket valg for deg og kundene dine.

Vi utvikler stadig nye tjenester, verktøy og digitale løsninger så du kan takle dine daglige utfordringer på en raskere og mer effektiv måte. For eksempel så er vår nye produktvelger med søk med kjøretøyets registreringsnummer bygget spesielt for mekanikere for å kunne innhente motoroljespesifikasjoner. Dette gjør at prosessen for produktanbefalinger går raskere, og du får bedre tid til andre oppgaver.

Trenger du teknisk støtte kan du ta kontakt via kontaktskjemaet nedenfor eller ringe 0800 028 2851.

Kontakt vår tekniske helpdesk

 • mobil-1-one-litre

  Mobil 1 motorolje™ 

  Mobil 1™ tilbyr bilistene best mulig smøreolje under alle forhold.

  Finn ut mer om Mobil 1 motorolje™
 • super-6-pack-range

  Mobil Super™

  Mobil Super™ er den globale familien til førsteklasses motoroljer for passasjerkjøretøy som yter ulike nivåer av beskyttelse for å matche de forhold du stilles overfor, slik at du kan kjøre med full tillit.

  Finn ut mer
 • gold drop of oil

  Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

  Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

  Finn ut mer