mechanics under car

Verkstedeier

I dag beholder forbrukerne kjøretøyene sine lenger og mer bevisst hvor viktig regelmessig vedlikehold og service er for å maksimere kjøretøyets levetid. Dette skaper et økende behov for deler og service på ettermarkedet.

Dette gir muligheter for økt vekst og fortjeneste for verkstedeiere. Dette fører imidlertid også til økt konkurranse, spesielt fra ehandel, siden noen kunder går fra «Gjør det for meg» (Do It for Me (DIFM)) til «Gjør det selv» (Do it Yourself (DIY)). Samtidig er det også et økt press på deg og dine mekanikere for å sørge for at hver eneste service, reparasjon og oljeskift holder en høy standard.

Som verkstedeier har du en svært travel hverdag, hvor du møter kunder, diagnostiserer feil, har tilsyn med mekanikerne dine og sørger for at alt er i orden med forretningene. Dette betyr at det kan være vanskelig å finne tid til å takle bransjens nye utfordringer.

Med et samarbeid med oss kan vi hjelpe deg med å takle disse utfordringene, samtidig som du kan tilby kundene produkter av høy kvalitet under velkjente merker samt en kundeopplevelse med uovertruffet kvalitet som utkonkurrerer konkurrentene og fremmer kundelojalitet. Du og dine mekanikere og serviceansatte kan dra fordel av fullstendig opplærings- og markedsføringsstøtte som merkede salgspunkter og skilt som gir økt trafikk, samt delt forskning og innsikt.

La oss ta del i din verkstedsreise.

 • mobil-1-one-litre

  Mobil 1 motorolje™ 

  Mobil 1™ tilbyr bilistene best mulig smøreolje under alle forhold.

  Finn ut mer om Mobil 1 motorolje™
 • super-6-pack-range

  Mobil Super™

  Mobil Super™ er den globale familien til førsteklasses motoroljer for passasjerkjøretøy som yter ulike nivåer av beskyttelse for å matche de forhold du stilles overfor, slik at du kan kjøre med full tillit.

  Finn ut mer
 • gold drop of oil

  Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

  Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

  Finn ut mer