Citroen-varebiloljer

Lette kommersielle kjøretøy fra Citroen kan dra fordel av høytytende Mobil Super™-syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Citroen B712290-spesifikasjonene. For alle lette kommersielle kjøretøy fra Citroen finnes det et omfattende utvalg av Mobil Super-oljer du kan stole på.

Citroen B712290 godkjente oljer

Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 er en lav aske syntetisk motorolje med Citroen B712290-produsentgodkjenning som støtter en lang levetid for motoren og gir utmerket beskyttelse mot slam og slitasje.

Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 gir utmerket smøring av diesel- og bensinmotorer som driver under vanskelige kjøreforhold vanligvis opplevd i bytrafikk. Dette produktet anbefales av ExxonMobil for europeiske motorer for bruk i en lang rekke forskjellige lette kommersielle kjøretøy, inkludert de som tilbys av Citroen.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Super?

Helsyntetiske oljer som Mobil Super sirkulerer lettere gjennom Citroen-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Super begynner også å virke raskere, så motoren når topp driftseffektivitet fortere. Disse fordelene betyr at flåten av lette kjøretøy kan få flere kilometer per liter, og spare penger på diesel, mens det også hjelper til å redusere kostnadene forbundet med motorvedlikehold og reparasjoner.

vordan støtter Mobil Super Citroen-motoren?

ExxonMobil anbefaler Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 for normale til vanskelige kjøreforhold en gang i blandt, inkludert bykjøring.

Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 formuleres fra høyytelse basisoljer og et velbalansert tilsetningssystem for å støtte den beste motorytelsen i nye diesel- og bensinmotorer, samt eldre modeller. Med forbedret slitasjebeskyttelse og økt termal oksideringsstabilitet hjelper denne smøringen til å forlenge levetiden og opprettholde effektiviteten av emisjonsreduksjonsystemer slik som Citroen Diesel Particulate Filter [dieselpartikkelfilter] (DPF) og Catalytic Convertors [katalytiske omformere].

Hvordan finner jeg den riktige oljen for Citroen-varebilen?

Det er viktig at du bruker riktig olje i lastebilen eller det lette kommersielle kjøretøyet ditt, slik at du kan overholde Citroen-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Super-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok påvirker ikke produsentgarantien fra Citroen. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.

  • Pouring oil

    Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

    Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

    Finn ut mer