Fiat-varebiloljer

Lette kommersielle kjøretøy fra Fiat kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Fiat ACEA C2 -spesifikasjonene. For alle lette kommersielle kjøretøy fra Fiat finnes det et omfattende utvalg av Mobil Delvac-oljer du kan stole på.

Fiat ACEA C2-godkjente oljer

Mobil Delvac City Logistics P 5W-30 er en lav aske syntetisk motorolje med produsentgodkjenning som gir en lang levetid for motoren og utmerket beskyttelse mot slam og slitasje.

Mobil Delvac City Logistics P 5W-30 gir utmerket smøring av diesel- og bensinmotorer som driver under vanskelige kjøreforhold vanligvis opplevd i bytrafikk. Disse produktene anbefales av ExxonMobil for europeiske motorer for bruk i en lang rekke forskjellige lette kommersielle kjøretøy, inkludert de som tilbys av Fiat.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Delvac?

Helsyntetiske oljer som Mobil Delvac sirkulerer lettere gjennom Fiat-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Delvac begynner også å virke raskere, så motoren når topp driftseffektivitet fortere. Disse fordelene betyr at flåten av lette kjøretøy kan få flere kilometer per liter, og spare penger på diesel, mens det også hjelper til å redusere kostnadene forbundet med motorvedlikehold og reparasjoner.

Hvordan støtter Mobil Delvac Fiat-motoren?

ExxonMobil anbefaler Mobil Delvac City Logistics P 5W-30 for normale til vanskelige kjøreforhold en gang i blandt, inkludert bykjøring.

Mobil Delvac City Logistics P 5W-30 formuleres fra høyytelse basisoljer og et velbalansert tilsetningssystem for å støtte den beste motorytelsen i nye diesel- og bensinmotorer, samt eldre modeller. Med forbedret slitasjebeskyttelse og økt termal oksideringsstabilitet hjelper denne smøringen til å forlenge levetiden og opprettholde effektiviteten av emisjonsreduksjonsystemer slik som Fiat Diesel Particulate Filter [dieselpartikkelfilter] (DPF) og Catalytic Convertors [katalytiske omformere].

Hvordan finner jeg den riktig oljen til min Fiat-varebil?

Det er viktig at du bruker riktig olje i det lette kommersielle kjøretøyet ditt, slik at du kan overholde Fiat-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Delvac-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok påvirker ikke produsentgarantien fra Fiat. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.

 • delivery man boxes

  Mobil Delvac™ Light Duty

  Det nye utvalget Mobil Delvac™ Light Duty er utviklet med tanke på besparelser og driftsøkonomi.

  Finn ut mer
 • gold drop of oil

  Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

  Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

  Finn ut mer