Ford-varebiloljer

Lette kommersielle kjøretøy fra Ford kan dra fordel avhøytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Ford WSS-M2C913-D- og WSS-M2C913-C-spesifikasjonene. For alle lette kommersielle kjøretøy fra Ford finnes det et omfattende utvalg av Mobil Delvac-oljer du kan stole på.

Ford WSS-M2C913-D / WSS-M2C913-C -godkjente oljer

Mobil Delvac City Logistics F 5W-30 er en syntetisk motorolje med Ford WSS-M2C913-C- og WSS-M2C913-D -produsentgodkjenning som støtter en lang levetid for motoren og gir utmerket beskyttelse mot slam og slitasje.

Mobil Delvac City Logistics F 5W-30 gir utmerket smøring av diesel- og bensinmotorer som driver under vanskelige kjøreforhold vanligvis opplevd i bytrafikk. Dette produktet anbefales av ExxonMobil for europeiske motorer for bruk i en lang rekke forskjellige lette kommersielle kjøretøy, inkludert de som tilbys av Ford.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Delvac?

Helsyntetiske oljer som Mobil Delvac sirkulerer lettere gjennom Ford-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Delvac begynner også å virke raskere, så motoren når topp driftseffektivitet fortere. Disse fordelene betyr at flåten av lette kjøretøy kan få flere kilometer per liter, og spare penger på diesel, mens det også hjelper til å redusere kostnadene forbundet med motorvedlikehold og reparasjoner.

Hvordan støtter Mobil Delvac Ford-motoren?

ExxonMobil anbefaler Mobil Delvac City Logistics F 5W-30 for normale til vanskelige kjøreforhold en gang i blandt, inkludert bykjøring.

Mobil Delvac City Logistics F 5W-30 formuleres fra høyytelse basisoljer og et velbalansert tilsetningssystem for å støtte den beste motorytelsen i nye diesel- og bensinmotorer, samt eldre modeller.

Hvordan finner jeg den riktige oljen for Ford-varebilen?

Det er viktig at du bruker riktig olje i lastebilen eller det lette kommersielle kjøretøyet ditt, slik at du kan overholde Ford-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Delvac-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok påvirker ikke produsentgarantien fra Ford. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.

 • delivery man boxes

  Mobil Delvac™ Light Duty

  Det nye utvalget Mobil Delvac™ Light Duty er utviklet med tanke på besparelser og driftsøkonomi.

  Finn ut mer
 • gold drop of oil

  Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

  Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

  Finn ut mer