Mercedes Benz-motoroljer

Lette kommersielle kjøretøy fra Mercedes Benz kan dra fordel av høytytende Mobil Super™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle MB-Approval 229.31, 229.51 og 229.52 -spesifikasjonene. For alle lette kommersielle kjøretøy fra Mercedes Benz finnes det et omfattende utvalg av Mobil Super-oljer du kan stole på.

Mercedes Benz 229.31, 229.51- og 229.52 godkjente oljer

Mobil Super 3000 XE 5W-30 er en lav aske syntetisk motorolje med MB-Approval 229.31-, 229.51- og 229.52 -produsentgodkjenning som gir en lang levetid for motoren og utmerket beskyttelse mot slam og slitasje.

Mobil Super 3000 XE 5W-30 gir utmerket smøring av diesel- og bensinmotorer som driver under vanskelige kjøreforhold vanligvis opplevd i bytrafikk. Disse produktene anbefales av ExxonMobil for europeiske motorer for bruk i en lang rekke forskjellige lette kommersielle kjøretøy, inkludert de som tilbys av Mercedes Benz.

Mercedes Benz 229.1-godkjente oljer

Mobil Super 2000 X1 10W-40 er en halv-syntetisk motorolje med MB 229.1-produsentgodkjenning som gir en lang levetid for motoren og utmerket beskyttelse mot slam og slitasje.

Mobil Super 2000 X1 10W-40 gir utmerket smøring av diesel- og bensinmotorer som driver under vanskelige kjøreforhold vanligvis opplevd i bytrafikk. Dette produktet anbefales av ExxonMobil for europeiske motorer for bruk i en lang rekke forskjellige lette kommersielle kjøretøy.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Super?

Helsyntetiske oljer som Mobil Super sirkulerer lettere gjennom Mercedes Benz-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Super begynner også å virke raskere, så motoren når topp driftseffektivitet fortere. Disse fordelene betyr at flåten av lette kjøretøy kan få flere kilometer per liter, og spare penger på diesel, mens det også hjelper til å redusere kostnadene forbundet med motorvedlikehold og reparasjoner.

Hvordan støtter Mobil Super Mercedes Benz-motoren?

ExxonMobil anbefaler Mobil Super 3000 XE 5W-30 og Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W-40 for normale til vanskelige kjøreforhold en gang i blandt, inkludert bykjøring.

Mobil Super 3000 XE 5W-30, og Mobil Super 2000 X1 10W-40 formuleres fra høyytelse basisoljer og et velbalansert tilsetningssystem for å støtte den beste motorytelsen i nye diesel- og bensinmotorer, samt eldre modeller. Med forbedret slitasjebeskyttelse og økt termal oksideringsstabilitet hjelper denne smøringen til å forlenge levetiden og opprettholde effektiviteten av emisjonsreduksjonsystemer slik som Mercedes Benz Diesel Particulate Filter [dieselpartikkelfilter] (DPF).

Hvordan finner jeg den riktige oljen til min Mercedes-Benz-varebil?

Det er viktig at du bruker riktig olje i det lette kommersielle kjøretøyet ditt, slik at du kan overholde Mercedes-Benz-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Super-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok vil ikke påvirke produsentgarantien fra Mercedes-Benz. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.
  • gold drop of oil

    Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

    Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

    Finn ut mer