Volkswagen-varebiloljer

Lette kommersielle kjøretøy fra Volkswagen kan dra fordel av høytytende Mobil Super™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle VW 502 00/505 00/505 01 -spesifikasjonene. For alle lette kommersielle kjøretøy fra VW finnes det et omfattende utvalg av Mobil Super-oljer du kan stole på.

Mobil Super 3000 XE 5W-30 er en lav aske syntetisk motorolje med VW 505 00/505 01-produsentgodkjenning som støtter en lang levetid for motoren og gir utmerket beskyttelse mot slam og slitasje.

Mobil Super 3000 XE 5W-30 gir utmerket smøring av diesel- og bensinmotorer som driver under vanskelige kjøreforhold vanligvis opplevd i bytrafikk. Disse produktene anbefales av ExxonMobil for europeiske motorer for bruk i en lang rekke forskjellige lette kommersielle kjøretøy, inkludert de som tilbys av Volkswagen.

Mobil Super 3000 Formula V 5W-30 er en lav aske syntetisk motorolje med VW 507 00/504 00-produsentgodkjenning som støtter en lang levetid for motoren og gir utmerket beskyttelse mot slam og slitasje.

Mobil Super 3000 Formula V 5W-30 gir utmerket smøring av diesel- og bensinmotorer som driver under vanskelige kjøreforhold vanligvis opplevd i bytrafikk. Disse produktene anbefales av ExxonMobil for europeiske motorer for bruk i en lang rekke forskjellige lette kommersielle kjøretøy, inkludert de som tilbys av Volkswagen.

Mobil Super 2000 X1 10W-40 er en halv-syntetisk motorolje med Volkswagen 501 01/505 00-produsentgodkjenning som gir en lang levetid for motoren og utmerket beskyttelse mot slam og slitasje.

Mobil Super 2000 X1 10W-40 gir utmerket smøring av diesel- og bensinmotorer som driver under vanskelige kjøreforhold vanligvis opplevd i bytrafikk. Dette produktet anbefales av ExxonMobil for europeiske motorer for bruk i en lang rekke forskjellige lette kommersielle kjøretøy.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Super?

Hel- og halv-syntetiske oljer som Mobil Super sirkulerer lettere gjennom Volkswagen-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Super begynner også å virke raskere, så motoren når topp driftseffektivitet fortere. Disse fordelene betyr at flåten av lette kjøretøy kan få flere kilometer per liter, og spare penger på diesel, mens det også hjelper til å redusere kostnadene forbundet med motorvedlikehold og reparasjoner.

Hvordan støtter Mobil Super Volkswagen-motoren?

ExxonMobil anbefaler Mobil Super 3000 XE 5W-30,Mobil Super 3000 Formula V 5W-30 og Mobil Super 2000 X1 10W-40 for normale til vanskelige kjøreforhold en gang i blandt, inkludert bykjøring.

Mobil Delvac City Logistics M 5W-30, Mobil Delvac City Logistics V 5W-30og Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W-40 formuleres fra høyytelse basisoljer og et velbalansert tilsetningssystem for å støtte den beste motorytelsen i nye diesel- og bensinmotorer, samt eldre modeller. Med forbedret slitasjebeskyttelse og økt termal oksideringsstabilitet hjelper denne smøringen til å forlenge levetiden og opprettholde effektiviteten av emisjonsreduksjonsystemer slik som Citroen Diesel Particulate Filter [dieselpartikkelfilter] (DPF).

Hvordan finner jeg den riktig oljen til min Volkswagen-varebil?

Det er viktig at du bruker riktig olje i det lette kommersielle kjøretøyet ditt, slik at du kan overholde Volkswagen-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Super-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok påvirker ikke produsentgarantien fra Volkswagen. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.

  • Pouring oil

    Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

    Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

    Finn ut mer