Mobil 1 Racing 2T

Spesielt avansert helsyntetisk to-takts motorolje

Mobil 1 Racing 2T er en avansert, helsyntetisk to-taktsolje som er utviklet for å oppfylle eller overgå de høyeste kravene til olje som stilles av dagens høytytende motorsykler, snøscootere og magerblandings-motorsager og andre to-taktsmotorer.

Mobil 1 Racing 2T er forblandet for å lette innblanding når den helles i bensinen.

Datasheets

Egenskaper og potensielle fordeler

Mobil 1 Racing 2T kombinerer syntetiske baseoljer med en avansert tilsetningsteknologi for å bidra til å gi enestående renhet rundt stempler og eksosporter, utmerket beskyttelse mot slitasje og smøring ved høy temperatur og praktisk talt ingen eksosrøyk. Denne oljen er laget for å tåle påkjenningene under noen av de mest krevende driftsforhold. De viktigste egenskapene og potensielle fordelene er:

EgenskaperFordeler og mulige gevinster
Enestående slitasjebeskyttelseBidrar til å forlenge levetid for kritiske motordeler
Enestående smøringsegenskaperBidrar til å beskytte mot for tidlig slitasje og motorsvikt
Utmerket oksidasjonsstabilitet og termisk stabilitetEksepsjonell renseevne i motoren bidrar til å gi forlenget levetid for tennplugger og ventiler, redusert stempelklemming og redusert fastbrenning av stempelringer samt eliminering av glødetennings-problemer
Utmerkete korrosjonshindrende egenskaperLenger levetid for motoren
Eliminerer glødetenningBidrar til å forlenge levetiden til stemplene
Røykfri eksosEnestående utslippskontroll

 

Bruksområde

Mobil 1 Racing 2T anbefales til smøring av to-taktsmotorer som brukes i høytytende motorsykler, snøscootere og magerblandings-motorsager. Den er ideell der det anbefales olje som skal tilfredsstille krav til API TC eller JASO FD. Oljen bidrar til å gi enestående ytelse selv under noen av de barskeste driftsforhold.

Spesifikasjoner og godkjennelser

Mobil 1 Racing 2T møter eller overskrider kravene til følgende industrispesifikasjoner: 
APITC
ISOE-GC, E-GD
JASOFC, FD
SAEGrad 1, Grad 2

 

Typiske produktdata

Mobil 1 Racing 2T 
Viskositet, (ASTM D 445) 
cSt ved 40ºC83
cSt ved 100ºC12,7
Viskositetsindeks154
Sulfatert aske, wt% (ASTM D874)0,15
Flytepunkt, ºC (ASTM D97)-42
Flammepunkt, ºC (ASTM D92)100
Tetthet @15.6 ºC g/ml (ASTM D4052)0,884

 

Helse og sikkerhet

Basert på tilgjengelig informasjon er ikke dette produktet ventet å gi skadelige helsemessige virkninger når det brukes til det tiltenkte formålet og i henhold til anbefalinger som er gitt i HMS-databladet. HMS-datablader kan skaffes gjennom våre salgskontorer eller via Internett. Dette produktet må ikke brukes til andre formål enn det er tiltenkt. Vis hensyn til miljøet når brukt produkt skal avhendes.