car driving in snowy forest

Mobil 1™ beskytter mot ekstreme forhold

Motoren din er sårbar ved oppstart. Det er da den trenger at oljen fortsatt flyter godt. Kaldt vær kan få motorolje til å flyte for sakte, eller ikke flyte i det hele tatt. Dette vil ha negativ innvirkning på motoren, og det er derfor det har stor betydning at du velger riktig motorolje.

Mobil 1™ syntetisk motorolje flyter i temperaturer helt ned til -40 ⁰C, slik at bilen din umiddelbart får oljen den trenger ved oppstart.

Den avanserte teknologien i Mobil 1™ motorolje kombinerer våre egne baseoljer med et balansert system med tilsetningsstoffer for å beskytte mot fire aspekter: kulde, varme, slitasje og slam.

 • 4 silver mechanisms

  Hvordan bidrar Mobil 1™ til å beskytte motoren din?

  Kjemien i flaskene har en reell betydning for ytelse og beskyttelse.

  Finn ut mer
 • mobil 1 engine guarantee

  Mobil 1™-motorgaranti

  Mobil 1™ Engine Oil Guarantee - Holder motoren din i gang som ny.

  Finn ut mer
 • oil splash

  Hvor langt kan vitenskapen ta deg?

  Mobil 1™ avanserte helsyntetiske motorolje transformeres på molekylært nivå for å levere enestående ytelse og beskyttelse for motoren din.

  Finn ut mer
 • engine start stop button

  Mobil 1™ for moderne motorer

  Motoren utgjør en komplisert helhet. Den består av mange bevegelige deler, som arbeider under varierende temperatur og belastning. Oljen må beskytte motoren mot slitasje og korrosjon, samt redusere opphopning av smuss og avleiringer. Mobil Super™ er en serie motoroljer, som er utviklet for å gi bedre beskyttelse under ulike forhold.

  Finn ut mer
 • car side hybrid caption

  Hybridkjøretøy

  Finn ut mer om de forskjellige typene hybridkjøretøy og hvordan Mobil 1™ motorolje beskytter de drivstoffeffektive utformingene.

  Finn ut mer
 • highway aerial view

  Stop-start-systemer

  Finn ut hvordan stopp-start-systemer fungerer og få resultatene fra Mobil 1™ motorolje i testing av kjøretøy med ekstrem stopp-start.

  Finn ut mer
 • red and silver machine

  Turboladere vs. overladere

  Man finner både turboladere og overladere i moderne motorer, men bare én av dem leverer ekstra effekt og bedre drivstoffeffektivitet.

  Finn ut mer