4 silver mechanisms

Hvordan bidrar Mobil 1™ til å beskytte motoren din?

Kjemien i flaskene har en reell betydning for ytelse og beskyttelse.

Ingeniørene våre har utformet et unikt smøremiddel som gir usedvanlig god beskyttelse mot slitasje. Molekylene i de avanserte helsyntetiske motoroljene fra Mobil 1™ er utformet for å være konsekvent på størrelse, i motsetning til konvensjonelle oljer. Dette gjør at de bedre reduserer friksjonen mellom viktige komponenter i motoren din.

Over tid kan konvensjonelle oljer av og til danne slampartikler, som kan redusere motorens effektivitet og til slutt også dens levetid.

Avanserte helsyntetiske motoroljer fra Mobil 1™ inneholder færre urenheter enn konvensjonelle oljer. Dette betyr at de er utformet for å motstå slamdannelse, som gjør at de opprettholder viskositeten, og dermed forhindrer at det dannes avleiringer.

Dette gjør teknologien i Mobil 1™ for å beskytte mot motorslitasje og -havari:

 • nøytraliserer skadelige syrer for å beskytte kritisk viktige motordeler, slik at kjøretøyet yter godt over lang tid
 • opprettholder fremragende viskositetskontroll som gir god beskyttelse selv i lave og høye temperature
 • gir usedvanlig god beskyttelse og varighet som bidrar til å redusere skadelige jernpartikler som samler seg over tid og skaper mer slitasje, til et minimum
 • mobil 1 engine guarantee

  Mobil 1™-motorgaranti

  Mobil 1™ Engine Oil Guarantee - Holder motoren din i gang som ny.

  Finn ut mer
 • oil splash

  Hvor langt kan vitenskapen ta deg?

  Mobil 1™ avanserte helsyntetiske motorolje transformeres på molekylært nivå for å levere enestående ytelse og beskyttelse for motoren din.

  Finn ut mer
 • engine start stop button

  Mobil 1™ for moderne motorer

  Motoren utgjør en komplisert helhet. Den består av mange bevegelige deler, som arbeider under varierende temperatur og belastning. Oljen må beskytte motoren mot slitasje og korrosjon, samt redusere opphopning av smuss og avleiringer. Mobil Super™ er en serie motoroljer, som er utviklet for å gi bedre beskyttelse under ulike forhold.

  Finn ut mer
 • car side hybrid caption

  Hybridkjøretøy

  Finn ut mer om de forskjellige typene hybridkjøretøy og hvordan Mobil 1™ motorolje beskytter de drivstoffeffektive utformingene.

  Finn ut mer
 • highway aerial view

  Stop-start-systemer

  Finn ut hvordan stopp-start-systemer fungerer og få resultatene fra Mobil 1™ motorolje i testing av kjøretøy med ekstrem stopp-start.

  Finn ut mer
 • red and silver machine

  Turboladere vs. overladere

  Man finner både turboladere og overladere i moderne motorer, men bare én av dem leverer ekstra effekt og bedre drivstoffeffektivitet.

  Finn ut mer
 • car driving in snowy forest

  Mobil 1™ beskytter mot ekstreme forhold

  Motoren din er sårbar ved oppstart. Derfor kan det ha stor betydning at du velger riktig motorolje.

  Finn ut mer