truck man shirt sunglasses hat screen

Eier eller operatør

Vi vet at som eier eller operatør av kommersielle kjøretøy så er dine lastebiler, varebiler eller biler en svært viktig investering, og de står i sentrum av det du gjør.

Med samfunnets utvikling mot en 24/7-økonomi foretrekker de fleste handlende å kjøpe alt fra matvarer til elektrisk utstyr på nettet, og med behovet for raskere og mer effektive leveringer kommer et stort press på kjøretøyenes velvære og livssyklus. Hvis driften din i tillegg er basert i byen og du ofte tar småturer mellom flere destinasjoner, så er det av avgjørende betydning for din suksess og avkastningsgrad at du maksimerer kjøretøyets verdi.

I tillegg til kostnadene knyttet til å anskaffe kjøretøy og ansette sjåfører er drivstoff- og vedlikeholdskostnader blant bedriftens største utgiftsposter. Dette betyr at du trenger produkter og løsninger som gir utmerket ytelse og gir deg betryggelsen av at kjøretøyet vil gå bedre, lenger.

Med disse utfordringene i tankene har vi introdusert vår spennende serie med motoroljer kalt Mobil Super™ – spesielt utformet for å gi kjøretøyene dine lang motorlevetid, utmerket beskyttelse og bedre drivstofføkonomi* i utfordrende forhold i byer med mye start og stopp. Denne serien reduserer risikoen for at kjøretøyet får motorstans og reduserer kjøretøyets nedetid, slik at du og virksomheten din kan kjøre på.

*Opprettholder eller forbedrer motorens drivstoffeffektivitet sammenlignet med et 15W-40 mineraloljealternativ (City Logistics F oppfyller eller overskrider ACEA A5/B5; City Logistics P oppfyller eller overskrider ACEA C2; City Logistics V & M oppfyller eller overskrider ACEA C3; City Logistics R oppfyller eller overskrider ACEA C4)

 • car driving down forest road

  Motorolje

  Sats på Mobil™-smøremidler for å holde bilen din gående uten problemer.

  Finn ut mer
 • Van driving into city

  Motoroljer for varebil

  Når bedriftens suksess avhenger av kjøretøyets ytelse, kan valg av riktig motorolje utgjøre forskjellen mellom deg og konkurrentene dine, spesielt ved krevende bykjøring med mye stopping og starting.

  Finn ut mer
 • Lorry drives away from sunset

  Motorolje for tyngre kjøretøy

  Lang motorlevetid starter med Mobil Delvac™, en leder innen motoroljeteknologi for yrkes- og nyttekjøretøy.

  Finn ut mer
 • yellow drop

  Mobil 1™

  Mobil 1™ er verdens ledende syntetiske motoroljemerke som leverer eksepsjonell ytelse.

  Finn ut mer
 • line of cars

  Mobil Super™

  Mobil Super™, vår premium motorolje, tilbyr bevaret beskyttelse for å bidra til å utvide motorlevetid og holde deg på veien lenger.

  Finn ut mer
 • mechanic checking engine

  Hvordan ta vare på din bil og varebil

  Forstå mer om hvordan du bruker Mobil™-produkter for å ta vare på kjøretøyet ditt og holde motorkjøringen smidig.

  Finn ut mer