Iveco-varebiloljer

Lette kommersielle kjøretøy fra Iveco kan dra fordel av høytytende Mobil Super™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Iveco ACEA C2 -spesifikasjonene. For alle lette kommersielle kjøretøy fra Iveco finnes det et omfattende utvalg av Mobil Super-oljer du kan stole på.

Iveco ACEA C2-godkjente oljer

Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 er en lav aske syntetisk motorolje med produsentgodkjenning som gir en lang levetid for motoren og utmerket beskyttelse mot slam og slitasje.

Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 gir utmerket smøring av diesel- og bensinmotorer som driver under vanskelige kjøreforhold vanligvis opplevd i bytrafikk. Disse produktene anbefales av ExxonMobil for europeiske motorer for bruk i en lang rekke forskjellige lette kommersielle kjøretøy, inkludert de som tilbys av Iveco.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Super?

Helsyntetiske oljer som Mobil Super sirkulerer lettere gjennom Iveco-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Super begynner også å virke raskere, så motoren når topp driftseffektivitet fortere. Disse fordelene betyr at flåten av lette kjøretøy kan få flere kilometer per liter, og spare penger på diesel, mens det også hjelper til å redusere kostnadene forbundet med motorvedlikehold og reparasjoner.

Hvordan støtter Mobil Super Iveco-motoren?

ExxonMobil anbefaler Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 for normale til vanskelige kjøreforhold en gang i blandt, inkludert bykjøring.

Mobil Super 3000 Formula P 5W-30 formuleres fra høy ytelse basisoljer og et velbalansert tilsetningssystem for å støtte den beste motorytelsen i nye diesel- og bensinmotorer, samt eldre modeller. Med forbedret slitasjebeskyttelse og økt termal oksideringsstabilitet hjelper denne smøringen til å forlenge levetiden og opprettholde effektiviteten av emisjonsreduksjonsystemer slik som Iveco Diesel Particulate Filter [dieselpartikkelfilter] (DPF) og Catalytic Convertors [katalytiske omformere].

Hvordan finner jeg den riktig oljen til min Iveco-varebil?

Det er viktig at du bruker riktig olje i det lette kommersielle kjøretøyet ditt, slik at du kan overholde Iveco-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Super-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok påvirker ikke produsentgarantien fra Iveco. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.

  • Pouring oil

    Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

    Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

    Finn ut mer