lorry drives away from sunset

Motorolje for tyngre kjøretøy

Siden den ble lansert i 1925, har Mobil Delvac™ gitt lastebilmotorer og drivverk lang motorlevetid og effektiv beskyttelse over hele verden og i alle slags forhold. Gjennom sin historie har Mobil Delvac™ definert målestokken for kvalitet i smøreprodukter. Et fokus på forskning og teknologisk utvikling, samt global tilgjengelighet, har gjort Mobil Delvac™ til et av verdens mest brukte merker av motorolje for tyngre kjøretøy i dag.
 • red black truck

  Mobil Delvac™

  Lang motorlevetid starter med Mobil Delvac™, en leder innen motoroljeteknologi for yrkes- og nyttekjøretøy.

  Finn ut mer
 • Lorry xray

  Produktguide for hele kjøretøyet

  ExxonMobil har spesialisert seg på smøremidler til tyngre kjøretøy i over 80 år. Mobil Delvac™ gir deg produktanbefalinger til hele ditt kjøretøy – fra støtfanger til støtfanger.

  Finn ut mer
 • fuel meter

  Drivstofføkonomi

  Drivstoff utgjør en stor andel av driftsutgiftene for kommersielle kjøretøy. Mobil Delvac™-serien av syntetiske motoroljer, syntetiske giroljer og smørefett har potensialet til å tilby fordeler i drivstofføkonomi sammenlignet med konvensjonelle smøremidler.

  Finn ut mer
 • Pouring oil

  Hva er syntetisk olje?

  Alle motoroljer er ikke like. Du vet kanskje allerede at syntetisk olje yter bedre enn konvensjonell olje, men det er ikke sikkert at du vet hva som er forskjellen mellom syntetiske blandingsoljer og helsyntetiske oljer. Hvis du ikke vet det, bør du lese videre.

  Finn ut mer
 • mobil-delvac-90-years-logo-alt

  Mobil Delvacs™ historie

  Mobil Delvac™ var en av verdens første oljer for dieselmotor, og har gjennom sin 90 år lange historie møtt lastebilindustriens stadig nye behov med fortsatt innovasjon og ytelse.

  Finn ut mer
 • mechanic-at-work

  Beskyttelse

  Velg Mobil Delvac™ som ditt smøremiddel for den ultimate motorbeskyttelsen.

  Finn ut mer
 • line of trucks parked

  Ekspertinnsikt

  Mobil Delvac™ er førstevalget blant eiere/operatører og flåter. Finn ut hva de sier om våre produkter.

  Finn ut mer
 • mobil delvac express truck garage

  Mobil Delvac™ Express

  Mobil Delvac™ Express er utformet for å tilby et raskt, enkelt oljeskift mens du venter og førsteklasses vedlikeholdsservice for høyeffektive kjøretøy uten en avtale.

  Finn ut mer