white vans parked

Administrator av kjøretøypark

Administrasjon av en kjøretøypark enten det gjelder lastebiler, varebiler eller biler – er en konstant utfordring. Som administrator for en kjøretøypark blir du i stadig større grad påvirket av eksterne faktorer som økonomisk press, miljøansvar, juridiske forpliktelser og utviklinger i teknologi, og det er viktig at du beskytter sluttresultatet og vurderer hvordan du kan forbedre kjøretøyparkens fotavtrykk.

Vi har en rekke merker i verdensklasse som tilbyr avanserte smøremiddelløsninger som gjør det enklere for deg å takle disse utfordringene. Vår kolleksjon med syntetiske smøremidler, Mobil Delvac™, for eksempel, tilbyr en helhetlig løsning støttet av vår bransjeekspertise, vår tekniske ekspertise og vårt utrettelige fokus på å øke ytelsen og effektiviteten til våre kunders kjøretøy og utstyr.

Mobil Delvac™-kolleksjonen har fått bifall fra over 300 originale utstyrsprodusenter, og tilbyr de kombinerte fordelene med drivstofføkonomi og slitasjebeskyttelse som sammen gjør det mulig for kjøretøyparkadministratorer å optimere driftens effektivitet. Mobil Delvac™ er også en av de mest høyt utviklede seriene med smøremiddel for kjøretøy som finnes på markedet, og er utformet for å smøre og beskytte moderne motorene med lavt utslipp.

I tillegg til vår omfattende tilbud av smøremidler utvikler vi nye og innovative tjenester, verktøy og digitale løsninger som gjør det enklere for kundene våre å nå sine forretningsmål.

Kontakt våre eksperter i dag

 • Lorry xray

  Produktguide for hele kjøretøyet

  ExxonMobil har spesialisert seg på smøremidler til tyngre kjøretøy i over 80 år. Mobil Delvac™ gir deg produktanbefalinger til hele ditt kjøretøy – fra støtfanger til støtfanger.

  Finn ut mer
 • red black truck

  Mobil Delvac™

  Lang motorlevetid starter med Mobil Delvac™, en leder innen motoroljeteknologi for yrkes- og nyttekjøretøy.

  Finn ut mer
 • fuel meter

  Drivstofføkonomi

  Drivstoff utgjør en stor andel av driftsutgiftene for kommersielle kjøretøy. Mobil Delvac™-serien av syntetiske motoroljer, syntetiske giroljer og smørefett har potensialet til å tilby fordeler i drivstofføkonomi sammenlignet med konvensjonelle smøremidler.

  Finn ut mer
 • line of trucks parked

  Ekspertinnsikt

  Mobil Delvac™ er førstevalget blant eiere/operatører og flåter. Finn ut hva de sier om våre produkter.

  Finn ut mer
 • mechanic-at-work

  Beskyttelse

  Velg Mobil Delvac™ som ditt smøremiddel for den ultimate motorbeskyttelsen.

  Finn ut mer