Ekspert innsikt - RTTR

Mobil Delvac 1™ sparer RTTF for mer enn AUD 16.600 (kr 95.000) per 1 million kilometrer

Formål

Å sikre bedre ytelse og reduksjon av de totale driftskostnadene gjennom lengre komponentlevetid.

Situasjon

I utgangspunktet ble en halvsyntetisk SAE 15W-40 motorolje fra en av våre største konkurrenter brukt i Detroit Series 60-motoren. Ledelsen i RTTR (Road Transport & Training Resources Pty Ltd) fant ut at driftsavbruddene i forbindelse med service med denne oljen bidro til de totale driftskostnadene for enheten. Dette var ikke akseptabelt.

Løsning

Mobil Delvac 1™ SAE 5W-40 helsyntetisk motorolje ble tatt i bruk i stedet for konkurrentens motorolje, og et forsøk på 1 million kilometer ble gjennomført for å finne ut om det ga reduserte drifts- og vedlikeholdskostnader.

Resultat

Forbedringen i servicelevetid med Mobil Delvac 1™ gjorde at intervallet for oljeskift kunne økes fra 40.000 km til 100.000 km. Dermed oppnådde de en direkte reduksjon av driftsavbrudd og servicetid, samt mindre behov for innkjøp av reservedeler og rekvisita. Forbedringer i motorytelsen var blant annet bedre kaldstart, raskere økning av oljetrykk ved kald motor og bedre oljetrykk ved varm motor.

Fordeler

Ved å bruke Mobil Delvac 1™, sparte selskapet AUD 16.600 (kr 95.000) gjennom følgende:

 • Ingen behov for ventiljustering ved bruk av Delvac 1
 • Mindre slitasje på komponenter
 • Redusert drivstofforbruk
 • Mindre driftsavbrudd på grunn av service
 • blurry-lorry-driving

  Mobil Delvac™ produkter

  Det finnes et Mobil Delvac™-smøremiddel for alle behov i en dieselmotor, fra oljer for tyngre maskiner til smørefett og kjølevæsker.

  Finn ut mer
 • mobil delvac express truck garage

  Mobil Delvac™ Express

  Mobil Delvac™ Express er utformet for å tilby et raskt, enkelt oljeskift mens du venter og førsteklasses vedlikeholdsservice for høyeffektive kjøretøy uten en avtale.

  Finn ut mer