Olje for Mercedes-Benz-lastebiler og –varebiler

Lastebiler, tungtransportkjøretøy og lette kommersielle kjøretøy fra Mercedes-Benz kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Mercedes-Benz-spesifikasjonene. Uansett om du trenger olje til en Actros, Atego eller Sprinter, har Mobil Delvac et omfattende utvalg du kan sette din lit til.

Mercedes MB-godkjenning 228.51 spesifikasjonsoljer

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 er en helsyntetisk dieselmotorolje med lavt SAPS-innhold som har både Mercedes MB 228.51-godkjenning og Mercedes MB 228.31-godkjenning. Den tilbyr muligheter for både bedre drivstofføkonomi og for lengre oljeskiftintervaller.

Mercedes MB-godkjenning 228.51 spesifikasjonsoljer

Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 er en syntetisk olje med lavt SAPS-innhold og Mercedes MB 228.51-godkjenning. Den tilbyr avansert beskyttelse av motoren og utslippssystemet.

Mercedes MB-godkjenning 228.5 spesifikasjonsoljer

Mobil Delvac 1 5W-40 er en helsyntetisk dieselmotorolje med Mercedes MB 228.5-godkjenning som tilbyr usedvanlig god ytelse og fremragende beskyttelse ved høye og lave temperaturer.

Mobil Delvac XHP Ultra 5W-30 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje med Mercedes MB 228.5-godkjenning. Den tilbyr fremragende beskyttelse og drivstofføkonomi for moderne tunge dieselkjøretøymotorer som opererer i krevende bruksområder på veien.

Mercedes MB-godkjenning 228.5/Mercedes MB-godkjenning 235.27

Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje med Mercedes MB 228.5-godkjenning. Den er utformet for å gi lange oljeskiftintervaller i moderne dieselmotorer som opererer i krevende bruksområder, både på og utenfor veien.

Bruk «Hvilken olje» verktøyet vårt til å finne ut hvilken olje som er riktig for ditt kommersielle Mercedes-Benz-kjøretøy.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Delvac 1?

Helsyntetiske oljer som Mobil Delvac 1 sirkulerer lettere gjennom Mercedes-Benz-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Delvac 1 begynner også å virke raskere, så motoren når topp driftseffektivitet fortere. Begge disse fordelene betyr at kjøretøyparken din med lette eller tunge kjøretøy kan kjøre flere kilometer per liter drivstoff, slik at du sparer penger på diesel.

Hvordan støtter Mobil Delvac mine Euro IV- eller Euro V-overholdende Mercedes-Benz-motorer?

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 og Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 med beskyttelse av utslippssystemet inneholder avanserte tilleggsstoffer som er utformet av eksperter for å bidra til lengre levetid og opprettholdt effektivitet for systemet for reduksjon av utslipp, som Mercedes-Benz Dieselpartikkelfilter (DPF). DPF brukes til å oppfylle utslippskravene i Euro IV- og og Euro V-utslippsstandardene, og produkter som opprettholder DPF-ets effektivitet støtter også Euro VI-utslippsgrensene fra 2014/2015.

Hvordan finner jeg riktig olje til mitt kommersielle Mercedes-Benz-kjøretøy?

Det er viktig at du bruker riktig olje i lastebilen eller det lette kommersielle kjøretøyet ditt, slik at du kan overholde Mercedes-Benz-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Delvac-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok påvirker ikke produsentgarantien fra Mercedes-Benz. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.
 • blurry-lorry-driving

  Mobil Delvac™ produkter

  Det finnes et Mobil Delvac™-smøremiddel for alle behov i en dieselmotor, fra oljer for tyngre maskiner til smørefett og kjølevæsker.

  Finn ut mer
 • Pouring oil

  Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

  Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

  Finn ut mer
 • line of trucks parked

  Ekspertinnsikt

  Mobil Delvac™ er førstevalget blant eiere/operatører og flåter. Finn ut hva de sier om våre produkter.

  Finn ut mer
 • Row of trucks

  Oljer sortert etter kjøretøysprodusent

  Mobil Delvac™ har innhentet mer enn 2,000 utstyrsgodkjenninger fra mer enn 300 originale utstyrsprodusenter.

  Finn ut mer