Row of trucks

Oljer sortert etter kjøretøysprodusent

Med over 30 års ekspertise innen formulering av syntetiske oljer bak seg har ExxonMobils forsknings- og utviklingsingeniører gjort utvalget av Mobil Delvac™ syntetiske produkter til et av de mest utviklede smøremiddelutvalgene for kommersielle kjøretøy som finnes.

Mobil Delvac™ er valgt av flere av verdens ledende og største produsenter av motorer til tungtransportkjøretøy – både til første påfylling på fabrikk og til servicepåfylling.

Mobil Delvac™ har over 2000 produsentgodkjenninger fra over 300 produsenter av originalutstyr.

For å finne ut hvilket Mobil Delvac™ smøremiddel du bør bruke i lastebilen din, velg produsent under.

 • MAN lastebilolje og MAN bussolje

  MAN lastebilolje og MAN bussolje, Man kommersielle kjøretøy trenger motoroljer for tunge kjøretøy. Finn ut hvilken Mobil Delvac™ olje som har MAN-godkjenning for spesifikasjonene til ditt kjøretøy.

  Finn ut mer
 • Olje for Mercedes-Benz-lastebiler og –varebiler

  Lastebiler, tungtransportkjøretøy og lette kommersielle kjøretøy fra Mercedes-Benz kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Mercedes-Benz-spesifikasjonene.

  Finn ut mer
 • Olje for Scania-lastebiler og -busser

  Lastebiler, tungtransportkjøretøy og andre kommersielle kjøretøy fra Scania kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Scania LDF- og Scania Low Ash-spesifikasjonene.

  Finn ut mer
 • Olje til Volvo-lastebiler og Volvo-busser

  Lastebiler, tungtransportkjøretøy og andre nyttekjøretøy fra Volvo kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Volvo VDS-spesifikasjonene.

  Finn ut mer
 • Olje til lastebil og buss fra Renault

  Lastebiler, tungtransportkjøretøy og andre kommersielle kjøretøy fra Renault kan dra fordel av høytytende syntetiske Mobil Delvac™-oljer som er utformet for å oppfylle RXD-, RGD- og RLD-2/3/4-spesifikasjonene.

  Finn ut mer