Olje for Scania-lastebiler og -busser

Lastebiler, tungtransportkjøretøy og andre kommersielle kjøretøy fra Scania kan dra fordel av høytytende Mobil Delvac™ syntetiske oljer som er utformet for å oppfylle Scania LDF- og Scania Low Ash-spesifikasjonene. Fra lastebiloljene i Scania R-serien eller Scania P-serien til Scania Irizar i4-bussoljen – vi har et omfattende utvalg Mobil Delvac-oljer du kan sette din lit til.

Scania LDF-4-olje

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 er en helsyntetisk dieselmotorolje med lavt SAPS-innhold som er godkjent av Scania fordi den oppfyller Scanias oljespesifikasjon LDF-4, og tilbyr muligheter for både bedre drivstofføkonomi og lengre oljeskiftintrevaller.

Scania LDF-olje

(for Scania Euro II-motorer eller Scania Euro III-motorer med krav til lengre oljeskiftintervaller)

Mobil Delvac 1™ 5W-40 er en helsyntetisk dieselmotorolje med Scania LDF-oljegodkjenning. Mobil Delvac 1™ 5W-40 egner seg for Scania Euro II- eller Scania Euro III-motorer som krever lengre oljeskiftintervaller, og den tilbyr både usedvanlig god ytelse og fremragende beskyttelse ved lave og høye temperaturer.

Scania LDF2- olje og Scania LDF3-olje

(for Scania Euro IV-motorer eller Scania Euro V-motorer med krav til lengre oljeskiftintervaller)

Mobil Delvac™ XHP Extra 10W-40 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje med Scania LDF2- og Scania LDF3-oljegodkjenning. Mobil Delvac™ XHP Extra 10W-40 egner seg til Scania Euro IV- eller Scania Euro V-motorer som krever lengre oljeskiftintervaller. Den er utformet for å gi lange oljeskiftintervaller i moderne dieselmotorer som opererer i krevende bruksområder både på og utenfor veien. Mobil Delvac™ XHP Extra 10W-40 overskrider også den forrige Scania LDF-oljestandarden, så den egner seg til Scania Euro II- eller Scania Euro III-motorer som krever lengre oljeskiftintervaller.

Scania Low Ash-oljegodkjenning

Mobil Delvac™ XHP ESP 10W-40 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje med lavt SAPS-innhold med Scania Low Ash-oljegodkjenning. Den tilbyr avansert beskyttelse av motoren og utslipssystemet ved bruk i krevende bruksområder på veien

Uansett om du trenger en Scania LDF-olje eller en Scania Low Ash-olje kan du bruke «Hvilken olje» -verktøyet vårt til å finne ut hvilken olje du bør bruke i ditt kommersielle Scania-kjøretøy.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Delvac 1™?

Helsyntetiske oljer som Mobil Delvac 1™ sirkulerer lettere gjennom Scania-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Delvac 1™ begynner også å virke raskere, så motoren når topp driftseffektivitet fortere. Begge disse fordelene betyr at kjøretøyparken din med lettere eller tyngre kjøretøy kan kjøre flere kilometer per liter drivstoff, slik at du sparer penger på diesel.

Hvordan støtter Mobil Delvac™ mine Euro IV- eller Euro V-overholdende Scania-motorer?

Mobil Delvac™ XHP ESP 10W-40 med beskyttelse av utslippssystemet inneholder avanserte tilleggsstoffer som er utformet av eksperter for å bidra til lengre levetid og opprettholdt effektivitet for systemet for reduksjon av utslipp, som Scania Dieselpartikkelfilter (DPF). DPF brukes til å oppfylle utslippskravene i Euro IV- og og Euro V-utslippsstandardene, og produkter som opprettholder DPF-ets effektivitet støtter også Euro VI-utslippsgrensene fra 2014/2015

Hvordan finner jeg riktig olje til mitt Scania-kjøretøy?

Det er viktig at du bruker riktig olje i lastebilen eller nyttekjøretøyet ditt, slik at du kan overholde Scania-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Delvac™-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok påvirker ikke produsentgarantien fra Scania. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.
 • blurry-lorry-driving

  Mobil Delvac™ produkter

  Det finnes et Mobil Delvac™-smøremiddel for alle behov i en dieselmotor, fra oljer for tyngre maskiner til smørefett og kjølevæsker.

  Finn ut mer
 • Pouring oil

  Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

  Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

  Finn ut mer
 • line of trucks parked

  Ekspertinnsikt

  Mobil Delvac™ er førstevalget blant eiere/operatører og flåter. Finn ut hva de sier om våre produkter.

  Finn ut mer
 • Row of trucks

  Oljer sortert etter kjøretøysprodusent

  Mobil Delvac™ har innhentet mer enn 2,000 utstyrsgodkjenninger fra mer enn 300 originale utstyrsprodusenter.

  Finn ut mer