Olje til lastebil og buss fra Renault

Lastebiler, tungtransportkjøretøy og andre kommersielle kjøretøy fra Renault kan dra fordel av høytytende syntetiske Mobil Delvac™-oljer som er utformet for å oppfylle RXD-, RGD- og RLD-2/3/4-spesifikasjonene. Det finnes et omfattende utvalg av Mobil Delvac-oljer du trygt kan bruke – fra olje til Renault-lastebiler til coach-oljer fra Renault.

Renault RLD-2-spesifikasjonsoljer

Mobil Delvac MX™ Extra 10W-40 og Mobil Delvac™ MX 15W-40 er motoroljer til tungtransport, og Renault har godkjent at disse oppfyller Renault RLD-2-oljespesifikasjonen som gir utmerket smøring av dagens dieselmotorer som opererer i krevende bruksområder for å holde motorer rene og fremme lang motorlevetid.

Renault RLD-2- og RLD-3-spesifikasjonsoljer

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 er en helsyntetisk dieselmotorolje med lavt SAPS-innhold som av Renault er godkjent å oppfylle oljespesifikasjonen Renault RLD-2 og RLD-3, og som gir både bedre drivstofføkonomi og lang dreneringsevne.

Mobil Delvac™ XHP ESP 10W-40 er en syntetisk olje med lavt SAPS-innhold med Renault-RLD-2 og RLD-3-godkjenning. Den tilbyr avansert beskyttelse av motoren og utslippssystemet.

Renault RLD-3- og RLD-4-spesifikasjonsoljer

Mobil Delvac™ MX ESP 10W-30 er en dieselmotorolje med ekstra høy ytelse med Renault RLD-3- og RLD-4-godkjenning, som bidrar til å forlenge motorlevetiden i de vanskeligste bruksområdene på og utenfor motorveien.

Mobil Delvac™ MX ESP 15W-40 er en dieselmotorolje med ekstra høy ytelse, med Renault RLD-3 og RLD-4-godkjenning, som gir utmerket smøring av dagens dieselmotorer, og fremmer lang motorlevetid.

Renault RLD-2-, RXD- og RGD-spesifikasjonsoljer

Mobil Delvac 1™ 5W-40 og Mobil Delvac™ XHP EXTRA 10W-40 er helsyntetiske dieselmotoroljer med Renault RXD-oljegodkjenning. Mobil Delvac™ 1 5W-40 og Mobil Delvac™ XHP EXTRA 10W-40 leverer begge eksepsjonell ytelse og fremragende høy og lav temperaturbeskyttelse.

PRODUKT KUN GYLDIG FOR TYRKIA: Mobil Delvac™ XHP LE 10W-40 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje med Renault RGD-, RLD-2- og RXD-oljegodkjenning, og gir fremskredet beskyttelse av motoren og utslippssystemet ved bruk i krevende bruksområder på motorveien.

Om du trenger en Renault RLD-2/3/4-, RXD- eller Renault RGD-olje, bruk vårt «Hvilken olje»-verktøy for å finne ut hvilken olje som er riktig for ditt kommersielle Renault-kjøretøy.

Hvordan kan du spare penger ved å bruke Mobil Delvac 1™?

Helsyntetiske oljer som Mobil Delvac 1™ sirkulerer lettere rundt Renault-motorer enn tradisjonelle mineraloljer, slik at motoren kjører mer effektivt. Mobil Delvac 1™ begynner også å virke raskere, slik at motoren når topp driftseffektivitet fortere. Begge disse fordelene betyr at kjøretøyparken din med lettere eller tyngre kjøretøy kan kjøre flere kilometer per liter bensin, slik at du sparer penger på diesel.

Hvordan støtter Mobil Delvac™ mine Renault-motorer?

Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 og Mobil Delvac™ XHP ESP 10W-40 med beskyttelse av utslippssystemet inneholder avanserte tilleggsstoffer som er utformet av eksperter for å bidra til lengre levetid og opprettholde effektiviteten for utslippsreduksjonssystemet, som Renault-dieselpartikkelfilteret (DPF). DPF er vant til å oppfylle utslippskravene til Euro IV-, V- og VI-utslippet.

Hvordan finner jeg riktig olje til mitt Renault-kjøretøy?

Det er viktig at du bruker riktig olje i lastebilen eller det kommersielle kjøretøyet ditt, slik at du kan overholde Renault-spesifikasjonene. Bruk av riktig Mobil Delvac™-produkt under rutinemessig service og i henhold til kjøretøyets håndbok påvirker ikke produsentgarantien fra Renault. Du kan få en anbefaling ved å bruke «Hvilken olje»-verktøyet og søke etter merke og modell.

1 Sammenlignet med konvensjonell 15W-40 motorolje – Reell forbedring av drivstofføkonomi avhenger av kjøretøy/utstyrstype, utvendig temperatur, kjøreforhold og din nåværende væskeviskositet.

 • blurry-lorry-driving

  Mobil Delvac™ produkter

  Det finnes et Mobil Delvac™-smøremiddel for alle behov i en dieselmotor, fra oljer for tyngre maskiner til smørefett og kjølevæsker.

  Finn ut mer
 • Pouring oil

  Hvorfor bør du velge syntetisk olje?

  Motoren din er en kompleks maskin med hundrevis av deler i bevegelse som skal fungere i mange forskjellige temperaturer og med andre belastende faktorer. Oljen du velger, må også være i stand til å takle disse driftsforholdene for å beskytte motoren mot slitasje, korrosjon og oppsamling av urenheter og avleiringer.

  Finn ut mer
 • line of trucks parked

  Ekspertinnsikt

  Mobil Delvac™ er førstevalget blant eiere/operatører og flåter. Finn ut hva de sier om våre produkter.

  Finn ut mer
 • Row of trucks

  Oljer sortert etter kjøretøysprodusent

  Mobil Delvac™ har innhentet mer enn 2,000 utstyrsgodkjenninger fra mer enn 300 originale utstyrsprodusenter.

  Finn ut mer