aston martin racing car

Mobil 1™ Partnerskap

ABT og Mobil 1

Med sin kompetanse og erfaring innen motortrimming, aerodynamikk og felger forstår ABT hvor viktig det er med en motorolje som gir enestående ytelse og beskyttelse. Med sin sterke arv utgjør ABT og Mobil 1 sammen et perfekt partnerskap. Dette er grunnen til at ABT anbefaler Mobil 1 i alle sine ytelsesforbedrede biler.

Mobil 1 og Bentley Motors

Mobil 1 og Bentley Motors har samarbeidet i mer enn ti år for å sikre at hver motor som driver verdens mest ettertraktede luksusbiler, er i stand til å levere sømløs ytelse og stadig overgå krevende utfordringer de blir utsatt for.

Porsche og Mobil 1

Porsche og Mobil 1 har inngått et samarbeid basert på å levere optimal ytelse for å gi en eksepsjonell kjøreopplevelse. Samarbeidet har vært i stadig utvikling siden 1996. Det har omfattet fire generasjoner av den ikoniske Porsche 911 og har vært medvirkende til lanseringen av mange nye bilmodeller.

Aston Martin & Red Bull Racing

Det er to viktige roller Mobil 1™-motorolje må fylle for å hjelpe med å holde en Grand Prix-motor i gang. Den første er å holde de interne overflatene i motoren rene og fri for opphopning av avleiringer. Den andre er å forebygge slitasje. Dersom vi gjør begge disse tingene, kan bilførere og teamet starte hvert løp med selvsikkerheten som trengs for å vinne.
 • porsche racing cars

  Porsche og Mobil 1™ partnere i ytelse

  Porsche og Mobil 1™ har vært partnere siden 1996, og har levert fremragende ytelse i over én million Porsche-motorer.

  Finn ut mer
 • bentley label

  Bentley Motors og Mobil 1™

  Se hvordan Mobil 1™ og Bentley Motors har arbeidet hånd-i-hånd i over et tiår for å sikre sømløs ytelse.

  Finn ut mer
 • audi and VW

  ABT og Mobil 1™ ytelsespartnere

  ABT Sportsline-trimmede motorer har god nytte av den syntetiske motoroljen Mobil 1™ med dens høye ytelse, da den er konstruert for å oppfylle spesifikasjonene for både Audi og Volkswagen. Finn ut hvorfor verdens ledende trimmer av Audi- og Volkswagen-motorene bruker verdens ledende syntetisk motorolje – Mobil 1™.

  Finn ut mer
 • racing car on track

  Mobil 1™ i Motorsporten

  Her kan du lese mer om hvilken rolle motorsporten har hatt i utviklingen av teknologien bak de avanserte syntetiske Mobil 1™ motoroljene for de mest krevende racekonkurransene over hele verden.

  Finn ut mer