audi and VW

ABT og Mobil 1™ ytelsespartnere

De siste bilene fra Audi og Volkswagen krever olje med høy ytelse

Med sin kompetanse og erfaring innen motortrimming, aerodynamikk og felger forstår ABT hvor viktig det er med en motorolje som gir enestående ytelse og beskyttelse. Med sin sterke arv utgjør ABT og Mobil 1 sammen et perfekt partnerskap. Dette er grunnen til at ABT anbefaler Mobil 1 i alle sine ytelsesforbedrede biler.

ABT anbefaler Mobil 1

Hvem er ABT?

ABT Sportsline er verdens ledende trimmer av Audi og Volkswagen, og de har spesialisert seg på motorteknologi, aerodynamikk, sportshjul, eksosanlegg, fjæring og bremser. ABT tilhører den nye generasjonen av forbedret ytelse, og har satt seg som mål å bringe frem det beste i hver motor, hvor de arbeider for både kraft og holdbarhet.

Hvorfor bruker og anbefaler ABT Mobil 1?

En stor del av Mobil 1s suksess skyldes et teknisk partnerskap med slike store motorprodusenter som Audi og Volkswagen, som alltid krever den nyeste teknologien i syntetiske smøremidler. Deres krav sikrer at Mobil 1 gjennom grundige tester holder tritt med smøremiddelmarkedet, som stadig er i utvikling, slik at den gir bedre ytelse, beskyttelse og drivstoffeffektivitet. Det er derfor:

 • alle Audi- og Volkswagen-biler som blir trimmet ved godkjente ABT-sentre, får service med Mobil 1
 • ABT anbefaler Mobil 1 til kundene

Audi VW 504 00 / Audi VW 507 00

Mobil 1 ESP 5W-30 er en avansert helsyntetisk lavaskeolje. Audi og Volkswagen har godkjent den til de bensinbilene som krever oljestandarden Audi VW 504 00, og de dieselbilene som krever oljestandarden Audi VW 507 00.

Audi VW 502 00 / Audi VW 505 00

Mobil 1 FS 0W-40 er en helsyntetisk olje. Audi og Volkswagen har godkjent den til de bensinbilene som krever oljestandarden Audi VW 502 00, og de dieselbilene som krever oljestandarden Audi VW 505 00.

 • porsche racing car

  Porsche og Mobil 1™ partnere i ytelse

  Porsche og Mobil 1™ har vært partnere siden 1996, og har levert fremragende ytelse i over én million Porsche-motorer.

  Finn ut mer
 • bentley

  Bentley Motors og Mobil 1™

  Se hvordan Mobil 1™ og Bentley Motors har arbeidet hånd-i-hånd i over et tiår for å sikre sømløs ytelse.

  Finn ut mer
 • Racing car on track

  Mobil 1™ i Motorsporten

  Her kan du lese mer om hvilken rolle motorsporten har hatt i utviklingen av teknologien bak de avanserte syntetiske Mobil 1™ motoroljene for de mest krevende racekonkurransene over hele verden.

  Finn ut mer