Bentley Label

Bentley Motors og Mobil 1™

Mobil 1 og Bentley Motors har jobbet hånd i hånd i over et tiår for å sikre at alle motorer som driver verdens mest ettertraktede luksusbiler er i stand til å levere sømløs ytelse og kontinuerlig overgå alle kravene som blir stilt til dem.

I en felles jakt på fremragende resultater har årevis med samarbeidende forskning og utvikling resultert i et smøremiddel med høy spesifikasjon, som kan operere under betydelig trykk og tåle ekstreme temperaturer, fra hete i Sahara til frost i Arktis. Hver Bentley som forlater produksjonslinjen har den perfekte balansen mellom uovertruffen luksus og ytelse, og Mobil 1 er en viktig komponent for å bringe den ytelsen til liv.

 • porsche racing car

  Porsche og Mobil 1™ partnere i ytelse

  Porsche og Mobil 1™ har vært partnere siden 1996, og har levert fremragende ytelse i over én million Porsche-motorer.

  Finn ut mer
 • audi and VW

  ABT og Mobil 1™ ytelsespartnere

  ABT Sportsline-trimmede motorer har god nytte av den syntetiske motoroljen Mobil 1™ med dens høye ytelse, da den er konstruert for å oppfylle spesifikasjonene for både Audi og Volkswagen. Finn ut hvorfor verdens ledende trimmer av Audi- og Volkswagen-motorene bruker verdens ledende syntetisk motorolje – Mobil 1™.

  Finn ut mer
 • Racing car on track

  Mobil 1™ i Motorsporten

  Her kan du lese mer om hvilken rolle motorsporten har hatt i utviklingen av teknologien bak de avanserte syntetiske Mobil 1™ motoroljene for de mest krevende racekonkurransene over hele verden.

  Finn ut mer