porsche racing cars

Porsche og Mobil 1™ Partnere i ytelse

Porsche og Mobil 1 danner et partnerskap som er basert på å levere optimal ytelse for en virkelig fremragende kjøreopplevelse. Dette partnerskapet har utviklet seg siden 1996, og spenner over fire generasjoner av den ikoniske Porsche 911 og har lagt til rette for innføringen av flere nye modeller i en rekke bilserier.

Etter å ha nådd 20-års-milepælen, er dette partnerskapet blitt forlenget til 2021. «ExxonMobil er en av våre nærmeste og viktigste samarbeidspartnere, ikke bare innen motorsport, men også innen utviklingen av våre produksjonsmotorer, som fylles på fabrikken med det høytytende smøremidlet Mobil 1», sier dr. Michael Steiner, Porsches styremedlem – forskning og utvikling. «I løpet av de siste 20 årene har ExxonMobil bidratt betydelig til den gode ytelsen til våre racerbiler.»

Helsyntetisk Mobil 1 0W-40er utformet for å minimere slitasje og opprettholde optimal ytelse under forhold med hard belastning og dette gir Porsche tiltroen til å anbefale den for alle sine bensinbiler – enten de er beregnet for Sibir eller Afrika.

 • bentley

  Bentley Motors og Mobil 1™

  Se hvordan Mobil 1™ og Bentley Motors har arbeidet hånd-i-hånd i over et tiår for å sikre sømløs ytelse.

  Finn ut mer
 • audi and VW

  ABT og Mobil 1™ ytelsespartnere

  ABT Sportsline-trimmede motorer har god nytte av den syntetiske motoroljen Mobil 1™ med dens høye ytelse, da den er konstruert for å oppfylle spesifikasjonene for både Audi og Volkswagen. Finn ut hvorfor verdens ledende trimmer av Audi- og Volkswagen-motorene bruker verdens ledende syntetisk motorolje – Mobil 1™.

  Finn ut mer
 • Racing car on track

  Mobil 1™ i Motorsporten

  Her kan du lese mer om hvilken rolle motorsporten har hatt i utviklingen av teknologien bak de avanserte syntetiske Mobil 1™ motoroljene for de mest krevende racekonkurransene over hele verden.

  Finn ut mer