Old truck

Arven – lang fartstid innen motorsportytelse

Mobil 1-motoroljer har lenge vært førstevalget for racingteam som konkurrerer i de mest krevende og populære motorsportseriene rundt om i verden.

Historien til Mobil 1 innen motorsport går tilbake til begynnelsen av 1970-tallet og rallycrosskonkurranser, men engasjementet vårt innen racing ble mer offisielt i 1978 da vi sponset Williams Formel 1™-teamet og i 1987 da vi sponset Rusty Wallaces bil nr. 27 i NASCAR®. Siden den gang har Mobil 1s tilstedeværelse på racerbaner og i løpsserier vokst til globale proporsjoner. I dag brukes den syntetiske oljen til Mobil 1 for sin egenskap til å levere eksepsjonell motorytelse og beskyttelse selv under noen av de mest ekstreme forholdene. Bilmekanikere, racerbilkjørere, teameiere og verdens ledende bilprodusenter kan alle vitne om den avanserte teknologien til Mobil 1s smøremidler.

Mobil 1 er tilknyttet mange av verdens mest populære og vellykkede racingteam, inkludert Formel 1-teamet Aston Martin Red Bull Racing, NASCAR®-teamet Stewart-Haas Racing, Porsche Mobil 1 Supercup-serien og mange andre. For å finne ut mer om Mobil 1 racingteamene som konkurrerer rundt om i verden, velger du ett av alternativene nedenfor.

Vi har et team av forskere og baneteknikere som utvikler innovative produkter og støtter motorsportpartnerskap i flere kategorier i hele verden.

Racerbanen er den ultimate arenaen for ny teknologi og innovasjon. De avanserte produktene våre bidrar sterkt til å bedre racerbilenes ytelse og effektivitet. Motorsport definerer oss. Det er en integrert del av hvordan vi utvikler teknologi og stadig flytter grenser.

Vi jobber bak kulissene for å gi deg eksklusiv tilgang. Enten du er fan av Grand Prix-racing, NASCAR eller Porsche Mobil 1 Supercup, er innersporet stedet for å se våre siste videoer, utforske bilene, lære om teamene og laste ned helt nye bakgrunnsbilder.
 • oil being poured from bottle

  Teknologi i hver eneste flaske

  Se videoer og les om hvordan våre erfarne ingeniører utvikler våre høytytende syntetiske motoroljer og smøremidler med det siste i moderne teknologi fra ExxonMobil.

  Finn ut mer om Teknologi i hver eneste flaske
 • Racing car driving on track

  Aston Martin Red Bull Racing

  ExxonMobil leverer teknisk samarbeid, høytytende Mobil 1™ smøremidler, Esso Synergy Racing Fuel formeldrivstoff og støtte på banen til Aston Martin Red Bull Racing-teamet.

  Finn ut mer om Aston Martin Red Bull Racing
 • Porsche driving down street

  Porsche Mobil 1™ Supercup

  Mobil 1™ er tittelsponsor for Porsche Mobil 1 Supercup, verdens raskeste og mest prestisjetunge en-modellsmesterskap.

  Finn ut mer om Porsche Mobil 1™ Supercup
 • Mobil1 grid

  Mobil 1™ The Grid

  Les mer om Mobil 1™s hjem for den tøffeste motorsporten på tv og Internett.

  Finn ut mer
 • mobil-1-one-litre

  Mobil 1 motorolje™ 

  Mobil 1™ tilbyr bilistene best mulig smøreolje under alle forhold.

  Finn ut mer om Mobil 1 motorolje™
 • esso station

  Forhandlere

  Hvor kan jeg kjøpe? Finn ut hvor du kan kjøpe Mobil™-smøremidler i Storbritannia og Irland, for forbrukere og bransjekunder.

  Finn ut mer om Forhandlere