oil being poured from bottle

Teknologi i hver flaske

Her i ExxonMobil har vi et eget selskap dedikert til forskning. ExxonMobil Research og Engineering Company (EMRE) fortsetter å presse grensene for utvikling av produkter innen drivstoff og smøremidler for å muliggjøre innovasjon. Målet vårt er å fortsette å tilby beskyttelse og bedre ytelse for kjøretøyene og utstyret til kundene våre.

I de toppmoderne fasilitetene på anlegget vårt i Clinton (i Iowa i USA), arbeider dyktige ingeniører i laboratorier av verdensklasse med å utvikle nye produkter, utfører stadige ytelsestester og finpussing hele produktutvalget til ExxonMobil. Disse kjemikerne og ingeniørene bruker de nyeste riggene, motorene og mulighetene for testing av kjøretøy til å forstå driftsforhold slik de er i virkeligheten. Eksperimentering står også i fokus, og dette fører til oppdagelser av nye materialer og produkter. Teamet vårt forenes av:

 • Lidenskap for teknologisk nyskaping
 • Fokus på kvalitet og produktintegritet
 • Ønsket om å bidra til å løse globale energiutfordringer med kommersielle produkter
 • Banebrytende ytelse for kjøretøy

Erfaring teller

Suksessen vi har hatt med utvikling av vinnende formler for smøremidler for markeder over hele verden, kommer til dels av at vi har utfordret produktene våre på verdens tøffeste testområder. For eksempel har vi arbeidet i årevis med å utvikle drivstoff og smøremidler for globale team i motorsport, inkludert team for Formul 1, noe som gir oss de utfordrende vilkårene vi trenger for å utvikle banebrytende innovasjoner.

Leder innen teknologi for syntetiske smøremidler

De avanserte syntetiske formlene våre er et bevis på ekspertisen i utvikling av patentbeskyttede og toppmoderne smøremidler for motorer til personbiler så vel som for en rekke kommersielle og industrielle bruksområder. Motor- og kjøretøysteknologien utvikles og forbedres stadig, og forsknings- og utviklingsteamene våre følger alltid med. De skaper og forbedrer syntetiske smøremidler med helt balanserte formler som sikrer fremragende motorbeskyttelse og -ytelse.

ExxonMobils initiativer innen forskning og utvikling er omfattende og vidstrakt. Vi betjener et verdensdekkende marked med drivstoff- og oljeprodukter som brukes i lettere og tyngre kjøretøy, bygg-, anleggs- og gruveutstyr, maritime fartøy, energiindustrien, produksjonsutstyr, skogdrift, industriprosesser, metallproduksjon og luftfartsapplikasjoner.

Mobil™-forskjellen

Vår kontinuerlige dedikasjon til produktutvikling og forbedring er kun en av kvalitetene som skiller Mobil-merkede motoroljer fra andre produsenter av smøremidler. Historien til Mobils olje er i stadig utvikling.

 • Old truck

  Arven – lang fartstid innen motorsportytelse

  Mobil 1™ motorolje ble introdusert for førti år siden som den første globalt tilgjengelige helsyntetiske motoroljen. Den er fortsatt verdens ledende merke i syntetisk motorolje.

  Finn ut mer om Arven – lang fartstid innen motorsportytelse
 • Racing car driving on track

  Aston Martin Red Bull Racing

  ExxonMobil leverer teknisk samarbeid, høytytende Mobil 1™ smøremidler, Esso Synergy Racing Fuel formeldrivstoff og støtte på banen til Aston Martin Red Bull Racing-teamet.

  Finn ut mer om Aston Martin Red Bull Racing
 • Porsche driving down street

  Porsche Mobil 1™ Supercup

  Mobil 1™ er tittelsponsor for Porsche Mobil 1 Supercup, verdens raskeste og mest prestisjetunge en-modellsmesterskap.

  Finn ut mer om Porsche Mobil 1™ Supercup
 • Mobil1 grid

  Mobil 1™ The Grid

  Les mer om Mobil 1™s hjem for den tøffeste motorsporten på tv og Internett.

  Finn ut mer
 • mobil-1-one-litre

  Mobil 1 motorolje™ 

  Mobil 1™ tilbyr bilistene best mulig smøreolje under alle forhold.

  Finn ut mer om Mobil 1 motorolje™
 • esso station

  Forhandlere

  Hvor kan jeg kjøpe? Finn ut hvor du kan kjøpe Mobil™-smøremidler i Storbritannia og Irland, for forbrukere og bransjekunder.

  Finn ut mer om Forhandlere